Steeds meer oud-spelers van Achilles keren terug op het nest. Nadat vorig jaar spelers zoals o.a. Chris van Houten,  Mart Oosting en Merijn Alting reeds terugkeerden en onlangs ook doelman Morten Otto aangaf dat hij volgend seizoen weer deel uit gaat maken van onze eerste selectie na een periode bij stadsgenoot ACV, heeft onze voormalig captain Remy Klaassens inmiddels ook besloten dat het tijd wordt om terug te keren.

Remy is opgegroeid bij Achilles, maar heeft een deel van de jeugdopleiding bij FC Groningen doorlopen. Na die periode is hij teruggekeerd bij Achilles en heeft hij een flinke tijd deel uitgemaakt van de eerste selectie, waarvan de laatste jaren als aanvoerder van ons vlaggenschip. Nadat Achilles besloten had om het zondagvoetbal vaarwel te zeggen, verkaste Remy evenals Morten Otto naar ACV. Hij maakte daar een sterke indruk, maar helaas kreeg hij vrij kort na deze overgang last van zijn knie en door deze blessure is hij een flinke tijd uit de roulatie geweest. Daarnaast werd hij zelfstandig ondernemer en de combinatie van deze factoren heeft hem doen besluiten te stoppen met voetbal op divisieniveau.

Remy is inmiddels hersteld van zijn blessure, al speelt de knie nog wel af en toe wat op. Doordat  Achilles nog een paar klassen lager speelt dan ACV, zal de intensiteit van de trainingen voor hem wat beter te managen zijn, waardoor de het verwachting is dat hij komend seizoen gewoon mee kan draaien. Overigens wel met de doelstelling om z.s.m. weer vanuit de tweede klasse door te stromen naar de eerste klasse. Onze selectie wordt steeds sterker en spelen op eerste klasse niveau is wat we op korte termijn met zijn allen voor ogen hebben.

Het bestuur en de trainers zijn zeer blij met de terugkomst van Remy en we zijn benieuwd wie er volgt………………..

Bestuur Achilles 1894

0
X