De eerste -Vriendjes en Vriendinnetjes dag-

Afgelopen woensdag 14 april was er een zonnige en gezellige -Vriendjes en Vriendinnetjes dag- met het oranje festival thema “Voetballen als Oranje”. Rondom de 70 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar trapten de eerste dag met heel veel plezier af. Dit alles in hesjes, met de namen van de spelers van de Nederlandse elftallen erop. Er zijn spelletjes gespeeld, er waren vaardigheidsoefeningen en er zijn partijtjes gespeeld. 

Je hoeft niet te balen als je deze eerste -Vriendjes en Vriendinnetjes dag- gemist hebt, want je kunt je nog voor 2 andere dagen opgeven. Op woensdag 21 april en op zaterdag 24 april maken we er nog 2 keer een voetbalfeest van voor de verschillende leeftijdsgroepen. Wil je dit leuke voetbal festival ook beleven? Geef je dan snel op!

Voor meer informatie, zie https://www.achilles1894.nl/2021/04/09/het-oranjefestival-voetballen-als-oranje/

0
X