Op 13 april 2021 is ons zeer gewaardeerde lid , Arij Kleij, na een periode van afnemende gezondheid overleden. Arij was sinds 1971 lid van onze vereniging , bijna 50 jaar. Arij was een echte Achilliaan en nog steeds erg betrokken bij Achilles. Regelmatig was hij nog te zien op de zaterdagen om van het voetbal te genieten en een drankje te doen in de kantine. Arij heeft veel betekend voor Achilles , naast het jeugdleider zijn in zijn jonge jaren, was hij ook erg betrokken bij de organisatie van  de toenmalige rijwiel 4 -daagse, gezien zijn toen leidende rol als hoofd van de keuken van de instelling van Boeyenoord, het horeca gebeuren zat hem in zijn bloed. Tevens was hij een drijvende kracht bij de catering van het Top of Holland toernooi en was hij vermaard bij de dames in de kantine, waarbij hij vele hand en span diensten pleegde en menig dames hart op hol bracht.  Arij, met zijn Rotterdamse achtergrond was altijd in voor een dolletje en was het  een plezier om met hem te werken.

Niet alleen was hij aanwezig in het facilitaire gebeuren, ook op het  terrein van de jeugd was hij aanwezig en vervulde hij het leiderschap bij de jeugd en naarmate zijn leeftijd vorderde werd hij ook leider bij het eerste elftal. Voor zijn vele werkzaamheden en inzet  werd hij benoemd als lid van verdienste.

Helaas begon Arij de laatste 2 jaar te sukkelen met zijn gezondheid en ondanks zijn opgeruimde karakter was dit moeilijk te handelen, de laatste periode werd hij liefdevol en met aandacht verzorgd in de Vijverhof .

Met de oer Rotterdamse kreet : “you’ll never walk alone“, zal in een beperkte kring op 17 april 2021 afscheid worden genomen van Arij Kleij.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies van een echte Achilliaan,

Bestuur Achilles 1894

0
X