Rennen voor Achilles 1894 in samenwerking met FC Groningen (sponsorloop)

Strik je veters!
Achilles 1894 doet mee aan de Sponsorloop van FC Groningen. Iedereen mag meedoen, of je nu speler, speelster, vrijwilliger of supporter bent van onze club. Het mooie daarbij is dat je niet alleen onze club helpt. Je maakt zelf ook kans op mooie prijzen van FC Groningen! Je kunt je aanmelden op Sponsorloop.nl:

Ja, ik doe mee! –> Klik hier: https://www.sponsorloop.nl/achilles1894/

Doel: De opbrengst willen we investeren in de aanschaf van nieuwe wedstrijd- en trainingsmaterialen voor de jeugd. De wens van onze jeugdtrainers is om in de toekomst gebruik te kunnen maken van een videoanalyse-systeem. Hiermee kunnen de trainers zich verder ontwikkelen, maar onze jeugdspelers en speelsters ook visueel voetbalhandelingen laten zien van zichzelf en teamgenoten.

Coronaproof
Uiteraard is deze actie coronaproof. Jouw sponsors kunnen zich online aanmelden en digitaal (via iDeal) betalen. Wij kunnen niet een parcours uitzetten en de rondjes afstempelen. Hierdoor ontstaat teveel contact en risico op overdracht. De sponsor sponsort dan ook een vast bedrag. Helemaal coronaproof dus!

Op zaterdag 8 mei zullen we bij/rondom Achilles 1894 een parcours uitzetten voor de leeftijdsgroepen en gaan we op tijd dit parcours aflopen. Het tijdschema wordt later bekend. Natuurlijk wordt alles leuk aangekleed en staat er een drankje en versnapering klaar voor de deelnemers.

Zo werkt de sponsorloop
Eerst gaan we met z’n allen op zoek naar sponsors. Nadat je bent aangemeld krijg je hiervoor een speciale actielink. Deze kun je naar iedereen doorsturen die je maar wilt: familie, vrienden, buren, collega’s of wie je ook maar wilt. Sponsors kunnen zich vervolgens zelf aanmelden en betalen via jouw persoonlijk actielink. Dit kan tot 30 april.

De sponsorloop staat gepland voor de meivakantie op zaterdag 8 mei. Mocht je deze dag verhinderd zijn kun je gewoon mee doen. Je kunt dan thuis zelf een rondje lopen zodat je gelopen hebt voor de club en de sponsoren.

Meer informatie en direct aanmelden kan op https://www.sponsorloop.nl/achilles1894/

0
X