O15 en jonger (met spelers en speelsters van 1e en VR1)

Op zaterdag 3 april wordt er een spectaculaire Paashaas Mix Toernooi georganiseerd voor O15 en jonger. Dit toernooi wordt in de avonduren gespeeld, onder kunstlicht, met een stadionspeaker en op ons prachtige hoofdveld.

De teams staan onder leiding van spelers en speelsters van de 1e selectie mannen en vrouwen. Ieder team krijgt een speler of speelster in het veld er bij, die dan beperkt mag raken.

Natuurlijk zijn de teamleiders welkom om de teams te begeleiden, ondersteunen en hand- en spandiensten te verrichten. Deelnemers worden door de organisatie ingedeeld in teams, er wordt een speelschema gemaakt en gespeeld volgens de spelregels van de KNVB (behalve bij de O15 en O13).

Na afloop is er voor iedere deelnemer en begeleiding een patatje met snack en een drankje. Ook dit gebeurt op een veilige wijze en volgens de opgestelde richtlijnen van Achilles 1894 en RIVM.

Helaas kunnen ouders, overige gezinsleden, opa’s en oma’s en supporters er niet bij zijn. Maar de organisatie is bezig met een livestream, zodat ook de thuisblijvers vanuit hun zetel de verrichten van de spelers en speelsters kunnen volgen.

Opgave vooraf is verplicht! Kinderen kunnen zich opgeven bij eigen teamleiding
die vervolgens de namen doorstuurt naar: wekemaharold@gmail.com

Er is een inleg van 2 euro per deelnemer. Dit bedrag wordt door eigen teamleiding geint.
Opgave mogelijk tot donderdag 1 april (geen grap) !

Speelschema:

16.00 – 17.15 uur O9 – O8 – O7 6 vs 6 – aanwezig 15.45 uur in wedstrijdkleding
17.30 – 19.00 uur O11 – O10 8 vs 8 – aanwezig 17.15 uur in wedstrijdkleding
19.15 – 21.00 uur O15 – O13 8 vs 8 – aanwezig 19.00 uur in wedstrijdkleding

*Er zijn vanuit de organisatie begeleiders aanwezig bij de toegangspoort gedurende de activiteit om alles in goede banen te leiden en er rekening wordt gehouden met onderlinge afstanden.

*Alles onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen regering.

 

0
X