Loting en speelschema Paviljoen Nijstad Cup

HOOGEVEEN – Ondanks dat er op dit moment niet gevoetbald wordt, zit de organisatie van het Offerein Voetbaltoernooi niet stil. Nadat de 9e editie van het door Hoogeveen en HZVV georganiseerde toernooi afgelopen zomer niet door kon gaan, hoopt men dat in augustus de bal wel weer kan rollen op het jaarlijkse toernooi. Vrijdagavond werd er tijdens de Hoogeveen TV Familieavond geloot voor de Paviljoen Nijstad Cup.

Net als in 2019 strijden de hoofdklassers en eersteklassers om de AH Offerein Bokaal en de tweede- en derdeklassers + HZVV 2 om de Paviljoen Nijstad Cup. De loting leverde fraaie wedstrijden op. Zo werden HZVV 2 en Hoogeveen zaterdag aan elkaar gekoppeld. Dat was voor de niet gespeelde editie van afgelopen zomer ook al het geval. De Weide neemt ook weer deel en treft met LTC meteen een pittige tegenstander. Beide ploegen treffen elkaar ook in de competitie. Twee andere nieuwkomers nemen het ook tegen elkaar op. ZZVV treft namelijk zondagtweedeklasser VV Dalen. SCD’83 en SV Dedemsvaart gaan samen verder met één elftal. De nieuwe combinatie treft tweedeklasser Achilles 1894.
Na afloop van de 1e ronde wordt er geloot voor het vervolg van het toernooi, dat wordt gespeeld op zaterdag 14 augustus, dinsdag 17 augustus en zaterdag 21 augustus.

AH OFFEREIN BOKAAL

Hoogeveen zondag, HZVV, VKW en Pelikaan S zullen op dezelfde data strijden om de AH Offerein Bokaal. De vier deelnemers strijden in een halve competitie om de eindzege. Titelverdediger Hoogeveen zondag neemt het tijdens de eerste speelronde op tegen Pelikaan S. HZVV neemt het dezelfde avond op tegen een ander nieuwkomer in de vorm van VKW. De Westerborkers worden getraind door Karlo Meppelink, die in het verleden het toernooi al een aantal keren won met HZVV.
Het toernooi gaat dinsdag 17 augustus verder met de duels HZVV – Pelikaan S en Hoogeveen zondag – VKW. Op de slotavond zaterdag 21 augustus staat de kraker Hoogeveen zondag – HZVV en VKW – Pelikaan S op het programma.

0
X