Voetbalacademie Noord organiseert in samenwerking met Achilles 1894  in de voorjaarsvakantie “Crazy Soccer Days” op de locatie van Achilles 1894 in Assen. Dit fantastische evenement is  geschikt voor jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar oud.

Het is een onafhankelijke activiteit, dus iedereen kan mee doen en is van harte welkom. Voetbalacademie Noord zorgt er voor dat iedereen zich prettig voelt en op zijn/haar eigen niveau het programma kan afwerken.

Naast spetterende voetbalvormen krijgen de deelnemers een ware orkaan van voetbalpartijtjes in allerlei voetbal(toernooi)varianten voor de kiezen. Van 1 vs 1, 2 vs 2, 3 vs 3, 6 vs 6, 9 vs 9 naar uiteindelijk 11 vs 11. Voor keepers is er een apart programma per dag, maar ook heel intensief keeperswerk tijdens de partijvarianten en andere benodigde skills.

Het programma start om 09.30 uur en eindigt om 18.00 uur (crazy!!!)

Data:

Maandag 22 februari / Dinsdag 23 februari / Donderdag 25 februari / Vrijdag 26 februari

Kosten:

Het deelnamebedrag bedraagt €25,- . De deelnemer ontvangt:

  • Professionele trainingen o.l.v. ervaren en gemotiveerde trainers in het jeugdvoetbal
  • Unieke voetbalervaring door op 1 dag allerlei partijvarianten te spelen plus fantastische voetbalonderdelen af te werken!
  • Eten (middag/avond), drinken en versnaperingen gedurende de hele dag
  • Alle deelnemers vallen onder onze collectieve verzekering

Korting: 2 dagen –  €45,- per deelnemer, 3 dagen €60,- per deelnemer, 4 dagen €70,- per deelnemer. Alle dagen is er variatie in het programma.

Leeftijden en beschikbaarheid:

Jongens en meiden geboren in 2006 t/m 2015. Het is een onafhankelijke activiteit, dus iedereen kan mee doen en is van harte welkom.

Inschrijven:

Dus wil jij in de voorjaarsvakantie iets compleet anders doen en toch actief bezig zijn met je grootste passie, voetbal? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor dit fantastische evenement.

Je kunt je opgeven via www.voetbalacademienoord.nl.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@voetbalacademienoord.nl. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden. Klik hier voor de flyer

*Alle activiteiten (trainingen, wedstrijden en gebruik gebouw) worden aangeboden onder de voorwaarden en regels die Achilles 1894 heeft opgesteld n.a.v. de nieuwe maatregelen van de regering / RIVM.

Met vriendelijke groet,

Team Voetbalacademie Noord

 

0
X