Afgelopen zaterdagavond werd er voor de 1e keer een Ren Je Rot Show georganiseerd voor onze pupillen. In een “open” tent met heaters werd er door de quizmaster een spervuur aan vragen afgevuurd op de deelnemers*, die verdeeld in 4 teams, vol overgave het spel speelden.

Naast vragen waarin steeds een keuze moest worden gemaakt uit 3 antwoorden kregen de teams ook opdrachten die individueel of met het hele team moesten worden uitgevoerd.

Vooral de opdracht waarin alle deelnemers met hun ogen dicht 2 minuten stil moesten zitten en pas gaan staan als hij/zij dacht dat de 2 minuten voorbij waren kon op veel goedkeuring van de aanwezige vrijwilligers rekenen. De opdracht wie het hardst kon schreeuwen kreeg dan weer veel bijval van de deelnemers zelf.

Tijdens het spelen van deze show werden alle deelnemers en begeleiders natuurlijk voorzien van de nodige drankjes en versnaperingen.

Uiteindelijk werd er een eindstand opgemaakt door de jury. Deze eindstand was eigenlijk niet eens belangrijk. De organisatie plus de vrijwilligers zagen dat alle deelnemers met heel veel plezier naar huis ging en met allemaal dezelfde prijs.

De organisatie wil de vrijwilligers bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt te organiseren. Speciaal dankwoordje voor Pim Albronda. De heaters, ondanks opstartproblemen, deden het uitstekend en ook de vingerspinners vielen in de smaak bij de deelnemers.

Tot slot onze prachtige club Achilles 1894. Onze vereniging heeft de afgelopen periode laten zien onder de voorwaarden van de regering / RIVM bijna alle weekeinden uitdagende activiteiten te kunnen organiseren dan wel mogelijk te maken.

*60 deelnemers in totaal verdeeld op leeftijd in 2 blokken van 30 deelnemers!

0
X