Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en vrienden van Achilles 1894 !

Bij Achilles 1894 merken we veel van de gevolgen van het coronavirus en de overheidsmaatregelen. Ondanks alle maatregelen proberen we zoveel mogelijk voetbalactiviteiten te organiseren voor onze leden. Alle jeugdelftallen trainen nog door en we zijn enorm enthousiast over hoe dit tot dusver is opgepakt.

De vereniging kan de gevolgen van een leeg sportpark ook merken in de clubkas. Onder meer de inkomsten uit de kantine worden nodig gemist. Gelukkig zijn er al veel acties op touw gezet door de vrijwilligerscommissie en dit heeft tot enige financiële ruimte geleid. We merken echter wel dat het zo niet veel langer door kan gaan. Daarom zijn we tot een nieuwe laatste actie gekomen voor dit jaar!

De vereniging organiseert in samenwerking met een nieuwe sponsor, te weten, Brood & Banket Bakkerij Alsady een oliebollenactie, en niet zomaar een oliebollenactie! Vanaf vandaag kun jij online jouw oliebollen bestellen dit is mogelijk tot 30 december 2020. Je kunt de bestelling direct via IDeal afrekenen en op 31 december ophalen bij Brood & Banket Bakkerij Alsady, gevestigd in de Rolderstraat 22 te Assen, waarbij  de geldende corona-maatregelen vanzelfsprekend in acht worden genomen. Bij elke bestelling gaat de helft naar Achilles 1894.

Steun de vereniging in deze roerige tijd en bestel jouw oliebollen via Achilles 1894. Je steunt niet alleen de vereniging, maar je hebt ook nog eens de lekkerste oliebollen van Assen in huis voor de jaarwisseling!

0
X