……voor tijdens en na de Online Quarantaine Bingo

(Spursie is voor 1 keer terug)

 

Wist u dat …..

Ronald Kor zeer vereerd  was dat hij en hij alleen de bingoballetjes mocht trekken en presenteren.  Hij hiervoor zelfs bij de LOI een spoedcursus Algemeen Beschaafd Nederland heeft gevolgd met extra aandacht voor spreekvaardigheid.

Tim Migchelsen en Romario Tjong-A-Sie zijn opgepakt door de politie bij het Achilles gebouw tijdens de bingo. Na een wedstrijdje O20 kijken wilden ze nog meedoen met de bingo. Als een stel kleine kinderen gooide ze kiezelsteentjes tegen de ramen van de kantine, staken ze knalerwten af en trektouwtjes. Dit maakte natuurlijk geen indruk op de organisatie. Het werd zo vervelend dat de politie ter plekke kwam. Het kwam uiteindelijk aan op een sprintduel tussen beide knapen en de toevallig dienst hebbende Robbie de Boer en Jeremias Letwory.  Het antwoord laat zich raden. Op het veld traag als …., daar buiten nog trager. Beide heren werden keurig afgevoerd.

Het draaien aan het Rad van Fortuin ten tijde van uitverkorene Henk Regtop doorgestoken kaart was. Zijn zoonlief met alle geweld een poster met Jill Roord erop boven zijn bed wilde hebben hangen. Dit dus uiteindelijk gelukt is. Henk hier aan de telefoon tijdens de uitzending ook hoorbaar blij mee was.

Loraine Kaan gedurende de hele avond geen slok alcohol innam. Op zich al knap van haar, maar ook tijdens de uitzending niet te zien en te horen. Zelfs haar eigen ouders gaven haar tijdens de bingo online complimenten over haar kundige presentatie en voorkomen.

Jan Popken nog steeds heel erg kwaad is op de organisatie. Hij een verzoek had ingediend om de bingo op een andere datum te laten plaatsvinden. De organisatie hier natuurlijk niet in mee ging. Hij dus morrend gekozen heeft voor de Saturday Night Fever League van zijn eigen bowlingcluppie. In deze league zijn alleen maar vrijgezelle dames en heren welkom.

Bouke Pakes een puike prestatie heeft neergezet. Hij voor, tijdens en na de bingo 7 keer van en naar zijn huis is gefietst om zijn logerende kleinkinderen te verschonen, te voeden en naar bed te brengen.

Nicole Kor overweegt om de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Niet omdat er gezinsuitbreiding komt, tenminste ga ik vanuit, maar om zich meer en meer te focussen op het aanbieden van fysieke en online bingo’s. Ze denkt dat hier wel een markt voor is en dan is voetbal op zaterdag niet meer mogelijk.

Maurits Saptenno de hele Molukse wijk in rep en roer heeft gebracht. Door zijn onbezonnen actie om loempia’s te bestellen in Corona tijd hij de gemeenschap onnodig heeft blootgesteld aan mogelijke risico’s. Hij als geen ander had moeten weten dat er verse ingrediënten gebruikt worden voor de fameuze Molukse loempia en hierdoor een gang naar de toko’s noodzakelijk was. Dat je vervolgens in de uitzending voor de camera pontificaal verkondigd er nog een prijs uit te gooien van 20 loempia’s. Dan heb je echt een bret voor je kop.

Matthijs Kuipers en Harold Wekema achter de schermen professioneel werk afleverden. Gewoon doen wat je moet doen. Het was niet voor niets dat de show uitstekend verliep. Niet in beeld te zien maar Loraine en Nicole, maar ook Ronald deden precies wat de heren regisseerden. En dat is op zich al een prestatie. Want iedereen weet dat zowel de dames als Ronald aardig dwars kunnen zijn.

Chris van Houten zijn mobiele nummer werd geblokkeerd tijdens de uitzending. Hij meer dan 50 telefoontjes heeft gepleegd met allerlei verzoekjes richting de dames.

Het niet eens om de bingo zelf ging. Hij vervolgens via de digitale weg hetzelfde probeerde.  Via een aangetekende brief die ik vanmorgen nog ontving hij het ook niet eens is met het antwoord op de rekensom vraag. Hij nog steeds beweerd dat dit 220 moet zijn.

er veel foto’s binnenkwamen met het verzoek deze te delen met de organisatie. De foto van Morten Otto en Remy Klaassen met op de achtergrond Wouter van de Molen en Nando Frans het bij lange na niet gehaald heeft voor een prijs. Naast de kleurstelling, alleen maar blauw en zwart was de locatie zeer overdreven. Ik dacht zelf   de Bethel kerk te herkennen. En dat is geen plaats om bingo te spelen lijkt mij en ook de organisatie trouwens.

Björn Abbingh een bod heeft neergelegd bij de vader van Loraine Kaan. Hij met alle geweld het PSV-shirt in handen wil krijgen. Hij zijn account op Unibet heeft opgezegd om aan de financiële voorwaarden van de vader van Loraine te kunnen voldoen. Dus even geen nickname Abbingho meer op Unibet!

0
X