Zaterdagavond 28-11 werd de 1e Online Quarantaine Bingo georganiseerd voor alle leden, supporters en andere geïnteresseerden. Na het grote succes van een half jaar geleden hebben Loraine Kaan en Nicole Kor met deze nét even anders editie laten zien ook online een geweldige bingo te kunnen organiseren.

Om 150 deelnemers allemaal keurig op tijd (en Corona proof) te voorzien van bingokaarten, informatie en speluitleg is geen sinecure. Dat je vervolgens op Bingo-day en exact om 19.30 uur gaat starten in een prachtige studio omringt door alle prijzen is natuurlijk super professioneel. Ook professioneel was de beeld- en geluidskwaliteit. Iedereen kon thuis de bingo duidelijk volgen. En als er een probleempje was bij een deelnemer dan werd dit zeer snel opgelost door de dames.

Uiteindelijk werden er 4 spannende ronden gespeeld met tussendoor het Rad van Fortuin, de Grabbelton en opdrachten voor de snelle beller. Ook werden de 1e , 50e en 100e deelnemer verrast met een leuke prijs.

Al met al een hele geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar wanneer de huidige maatregelen in onze samenleving niet veranderen. Nogmaals dank aan Loraine en Nicole, maar zeker ook aan alle sponsoren die deze bijzondere editie mogelijk hebben gemaakt. En last but not least natuurlijk dank aan alle deelnemers, jong en oud, voor jullie deelname en support.

Tot slot. Lees ook de “wist u datjes” over deze online bingo. Want achter de schermen voor, tijdens en na de bingo is natuurlijk veel gebeurt.

0
X