Op zaterdag 28 november om 19:30 uur organiseert Achilles 1894 een online quarantaine bingo voor alle leden, supporters en andere geïnteresseerden. De volledige opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Na het grote succes van een half jaar geleden zijn Loraine en Nicole terug met een tweede, nóg leukere editie! Maar deze keer nét even anders.

Wanneer je je online hebt aangemeld ontvang je via het opgegeven emailadres wat extra informatie en een YouTube link. Daar zullen we op 28 november om 19:30 uur live gaan. De bingokaarten zijn vanaf nu te bestellen via deze pagina. De kaartverkoop sluit op woensdag 25 november 23:59 uur, dus wees er snel bij! Ben je geen lid van de vereniging, maar wil je graag mee doen? Dat kan hoor!

Er zijn fantastische prijzen te winnen tijdens deze online bingo. Deze prijzen hebben we te danken aan een aantal geweldige sponsoren. Hartelijk dank! Hieronder vind je een lijst met prijzen en bijbehorende sponsoren.

Hoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen bij AH Hillenga Peelo. Bedankt AH Hillenga, fantastisch!

0
X