Op zaterdag 21 november wordt er een Broodje Knakworst Mix Toernooi georganiseerd voor O13 en jonger. Dit toernooi wordt in de avonduren gespeeld, onder kunstlicht, met een stadionspeaker en op ons prachtige hoofdveld.

De teams staan onder leiding van spelers en begeleiders van de 1e selectie. Het kan zelfs zo zijn dat ieder team een speler in het veld er bij krijgt, die dan beperkt mag raken. Dit laatste alleen als het verantwoord is met betrekking tot Covid.

Natuurlijk zijn de teamleiders welkom om de teams te ondersteunen en hand- en spandiensten te verrichten.

Opgave vooraf is verplicht!

Kinderen kunnen zich opgeven bij eigen teamleiding die vervolgens de namen doorstuurt naar: wekemaharold@gmail.com. Opgave mogelijk tot donderdag 19 november!
Deelnemers worden door de organisatie ingedeeld in teams, er wordt een speelschema gemaakt en gespeeld volgens de spelregels van de KNVB (behalve bij de O13).
Na afloop is er voor iedere deelnemer en begeleiding een heerlijk Broodje Knakworst met een drankje. Ook dit gebeurt op een veilige wijze en volgens de opgestelde richtlijnen van Achilles 1894 en RIVM. Er wordt geen gebruik gemaakt van het gebouw (binnen).

Helaas kunnen ouders, overige gezinsleden, opa’s en oma’s en supporters er niet bij zijn. Maar de organisatie is bezig met een livestream zodat ook de thuisblijvers vanuit hun zetel de verrichten van de Achilliaantjes kunnen volgen.

Speelschema:
17.00 – 18.15 uur O9 – O8 – O7 (aanwezig 16.45 uur in wedstrijdkleding)
18.30 – 20.00 uur O11 – O10 (aanwezig 18.15 uur in wedstrijdkleding)
20.15 – 21.45 uur O13 (aanwezig 20.00 uur in wedstrijdkleding)

*Er zijn vanuit de organisatie begeleiders aanwezig bij de toegangspoort gedurende de activiteit
om alles in goede banen te leiden en er rekening wordt gehouden met onderlinge afstanden.
*Alles onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen regering.

0
X