In totaal zijn nu 323 loten verkocht en dat mogen er nog heel veel meer worden voor nieuwe trainingsmaterialen.  t/m 24 november kunnen er nog loten verkocht en gekocht worden!!!

 

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor alle senioren- en jeugdteams. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Het streefbedrag is €6000,00. Dat halen we als elk lid 5 loten verkoopt. Maar meer is natuurlijk nog veel beter.

Verantwoord loten verkopen

I.v.m. Corona willen we dat alle leden op een verantwoorde manier loten gaan verkopen; veilig  voor zowel de verkopers als de kopers. Via mail wordt elk lid hierover geïnformeerd op 19 september. In principe kan de verkoop volledig online of via WhatsApp geregeld worden. Voor jeugdleden, die toch met een verkoopboekje op pad willen, kan dat. Er liggen 100 verkoopboekjes gereed in de jeugdbestuurskamer (OP=OP). Vanaf zaterdag 19 september mag gestart worden met de verkoop.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Als je vragen hebt kun je die mailen naar g.regtop@ziggo.nl. Er volgt dan z.s.m. een reactie via mail of via de website.

0
X