Normaal gesproken gaan de inschrijving en de voorbereiding van de zaalvoetbalactiviteiten in deze periode van start. Helaas moeten we mededelen dat de huidige coronasituatie de KNVB en de Asser voetbalclubs heeft doen besluiten om dit jaar zelf geen zaalvoetbalcompetitie of -toernooien te organiseren waarbij teams van verschillende verenigingen elkaar treffen in de zaal.

Zeker de Asser Zaalcompetitie staat bekend als een gezellige activiteit waar veel ouders en kinderen op af komen, waarbij de veiligheid volgens de geldende protocollen niet te waarborgen is. De KNVB en de clubs vinden het uiteraard ontzettend jammer dat we dit jaar deze mooie activiteiten niet kunnen organiseren, maar de veiligheid en gezondheid van spelers, organisatie en publiek staat altijd op één.

Bovenstaande geldt specifiek voor de Asser Zaalcompetitie (JO7 t/m JO11) en de KNVB zaalcompetitie. Achilles 1894 zal gedurende deze periode vervangende activiteiten gaan aanbieden op zaterdag.  Hierover volgt later meer informatie.

0
X