Na de persconferentie van gisteravond is gebleken dat er door het kabinet strengere maatregelen worden afgekondigd om het aantal COVID-19 besmettingen tegen te gaan. Voor het amateurvoetbal houdt dit in dat alle competities stilgelegd worden en dat boven de 18 jaar alleen op individuele basis gesport mag worden. Dat betekent dat bij Achilles alle trainingen van de senioren en de O-19 tot nader order zijn afgelast. De jeugd t/m O-17 mogen wel gewoon trainen, alleen dienen er rekening mee te houden dat de kantine en kleedkamers/douches gesloten zijn.

De trainingen worden gewoon volgens het normale schema afgewerkt. Ook de bekerwedstrijd Achilles 1894 – Rolder Boys van vanavond op het sportpark in Beilen zal niet doorgaan. Het bestuur van Achilles 1894 heeft begrip voor de genomen maatregelen. Ook wij zien de sterk toegenomen Coronacijfers en daarom zien wij ook de noodzaak van deze maatregelen in. Niettemin hopen wij dat de versoepelingen van de maatregelen zich via de routekaart van het kabinet zo snel mogelijk aandienen. Op dit moment is de KNVB samen met NOC-NSF bezig om de afgekondigde maatregelen te verduidelijken. Zodra hier meer duidelijkheid over is, of indien er significante wijzigingen plaatsvinden, stellen wij jullie hierover z.s.m. op de hoogte.

Bestuur Achilles 1894

0
X