Afgelopen zaterdag 3 oktober ging ons sportpark weer open na de sluiting in verband met Corona besmetting tegelijkertijd met de nieuwe door de regering aangekondigde maatregelen. Dat betekende voor ons allemaal en onze vereniging het nodige om te regelen. Looproutes, mondkapjes, geen publiek en sluiting kantine en we konden weer los.

Alle wedstrijden konden gespeeld worden. Er zijn zelfs teamfoto’s gemaakt, uiteraard coronaproof. Looproutes werden gevolgd en in veel gevallen werden er mondkapjes gedragen. De dag verliep heel erg goed. We willen spelers en begeleiders bedanken voor hun discipline.

Ook willen we de ouders bedanken die hun kinderen kwamen brengen en vervolgens weg gingen of op de parkeerplaats bleven wachten.
De maatregelen die we bij Achilles hebben ingezet, hebben gewerkt en hebben we een mooi coronaproof wedstrijddag gehad.

0
X