Beste lotenverkoper,

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! Achilles 1894 doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is trainingsmaterialen voor alle teams aanschaffen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met de online verkoopmethode.

Online: Je ontvangt van ons op 19 september een e-mail met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Superlot: Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Een Superlot kan online of handmatig worden verkocht. Bij de online manier vult de koper zijn gegevens online in en betaalt de koper per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan € 150,- en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening), de clubcoördinator hoeft nu niets te registreren. Bij de handmatige manier vult de koper het aankoopformulier in en deze registreert de clubcoördinator op clubactie.nl. Handmatig kan de koper per eenmalige machtiging betalen of contant (de Grote Clubactie stuurt dan 50 papieren loten naar het adres van de koper). Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5.000,-!

Wanneer, waar en hoe?

De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

Toch langs de deur met een verkoopboekje?

Op het sportpark zijn ook verkoopboekjes verkrijgbaar, maar i.v.m. Corona vinden we dat toch minder veilig.

Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.
  • Verkoop je papieren loten? Gebruik een bakje/spaarpot waar de koper contant geld in kan doen.

Onderaan deze brief vind je hierover de uitleg.

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan op zaterdag  in bij de commissiekamer (bij de ingang van de kleedkamers direct rechts) vòòr 1 november 2020.  Dan zorgt de activiteitencommissie ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Op zaterdag kan je een nieuw boekje ophalen in de commissiekamer.

De trekking van de loten is op 9 december en de prijzen worden bekend gemaakt op de website van de grote clubactie op 10 december.

Win gave prijzen

Help zoveel mogelijk trainingsmaterialen te bereiken door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Achilles 1894 de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!

Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

Teamprijs

Het team dat de meeste loten verkoopt wint een Voetbalclinic van het zaterdag 1-team.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Als je vragen hebt kun je die mailen naar g.regtop@ziggo.nl. Er volgt dan z.s.m. een reactie via mail of via de website

Met vriendelijke groet,

namens de activiteitencommissie van Achilles 1894,

Geke Regtop

0
X