Selectieteams (O19-1 en O19-2, O17-1 en O17-2, O15-1 en O15-2, O13-1 en O13-2 (kunnen) starten in week 32 en hanteren een eigen schema in de voorbereiding voor het seizoen 2020-2021 en zijn zelf verantwoordelijk voor communicatie richting ouders/spelers.

Wedstrijdteams en de selectieteams O11-1 en O11-2, O10-1, O9-1 en O9-2 starten vanaf maandag 17 augustus. Trainers die een week eerder willen starten met trainen contact opnemen met de HJO (06-55818568). Dit is in principe geen probleem.

Het gepubliceerde trainingsrooster is de 2e versie. Er kunnen nog wijzigingen plaats vinden door andere school- en of werkroosters trainers. Dan volgt er een update via de gebruikelijke informatiekanalen.

Er kan nog geen gebruik worden gemaakt van het gebouw en kleedkamers (in overleg in beperkte mate). Dus nog steeds thuis omkleden en douchen. Het bestuur hoopt zo spoedig mogelijk met een nieuw protocol te komen m.b.t. gebruik gebouw, kleedkamers, openstelling complex (wie wel en niet bij bijvoorbeeld wedstrijden).

Wanneer spelers en/of ouders info (ziekte, school, anders) willen doorgeven m.b.t. trainingen dan kan dit in eerste instantie via de trainer die vermeld staat op het “nieuwe” trainingsrooster. Voor belangrijke zaken kan gewoon contact op worden genomen met de betreffende coördinator.

 

TCJ Achilles 1894

0
X