Voetbalacademie Noord organiseert in de zomervakantie voetbaldagen bij Achilles 1894 in Assen

In de zomervakantie organiseert Voetbalacademie Noord op de locatie van Achilles 1894 in Assen uitdagende voetbaldagen met als thema “trainen als een profvoetballer.” Ons motto is; “veel doen, veel leren en héél veel plezier” en dit blijkt iedere keer weer een succesvolle formule.

Tijdens de voetbaldagen wordt er onder leiding van ervaren trainers in het jeugdvoetbal een zeer gevarieerd voetbalprogramma afgewerkt. Het is een dagvullend programma van 10.00 uur tot 15.30 uur. Op donderdag (laatste dag) gaan we door tot 18.00 uur.

Na iedere trainingsdag gaan de kinderen weer naar huis.

 

De voetbaldagen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. Deze zomer is er zelfs de mogelijkheid om uit 4 weken te kiezen De organisatie heeft dit gedaan omdat de verwachting is dat er veel gezinnen (door de Corona-epidemie) thuis blijven. Dan zijn onze voetbaldagen een prima alternatief voor veel kinderen en ouders.

 

Deelnamekosten, data en locatie:

De deelnamekosten bedraagt €59,- per deelnemer.

> Week 28 di 7 t/m do 9 juli Achilles 1894 (Assen).

> Week 29 di 14 t/m do 16 juli Achilles 1894 (Assen).

> Week 32 di 4 t/m do 6 augustus Achilles 1894 (Assen).

> Week 33 di 11 t/m do 13 augustus Achilles 1894 (Assen).

 

Trainersstaf:

De trainersstaf bestaat uit trainers met veel ervaring in het jeugdvoetbal. Bovendien zijn alle trainers in het bezit van trainersdiploma’s en werken ze allemaal volgens onze visie.

 

Wat wordt er aangeboden?

> Professionele trainingen voor alle leeftijdscategorieën met persoonlijke aandacht.

> Uitdagende en unieke (voetbal)activiteiten.

> Eten, drinken en versnaperingen gedurende de dag (op donderdag ook een patatje met snack!).

> Digitale sfeerimpressie.

> Collectief verzekerd.

 

Leeftijden:

Jongens en meiden geboren in de jaren: 2005 t/m 2014.

De deelnemers trainen in groepjes van maximaal 10-12 kinderen uit hun eigen leeftijdscategorie. Natuurlijk houden we rekening met het onderlinge niveau en de wensen van deelnemers.

Dus wil jij in de zomervakantie actief bezig zijn met je grootste passie, voetbal? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor dit fantastische evenement. Je kunt je opgeven via www.voetbalacademienoord.nl.

Het is een clubonafhankelijke activiteit, dus iedereen kan mee doen. Ook vriendjes en vriendinnetjes die niet op voetbal zitten zijn van harte welkom!

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@voetbalacademienoord.nl. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Alvast een fijne zomervakantie en hopelijk tot ziens bij de voetbaldagen.

 

Met vriendelijke groet,

Team Voetbalacademie Noord

 

 

 

 

 

0
X