Allereerst willen wij iedereen die hun kleding heeft ingeleverd hartelijk danken. Toch zijn er nog een aantal teams die dit helaas vergeten zijn. We hebben daarom een extra moment om de kleding alsnog in te nemen. Bij het niet inleveren van de kleding (als speler of als team) worden de gemaakte kosten voor een nieuw tenue in rekening gebracht bij desbetreffende personen. Heb je de kleding nog niet ingeleverd, dan kan dat nog op DINSDAG 23 JUNI tussen 19.30 uur en 20.30 uur. Je kunt je melden bij de hoofdingang van het complex en wachten bij de balie.

Denk hierbij wel om de coronamaatregelen!

  • Wij verzoeken de leid(st)er(s) om alle kleding (wedstrijdtenues, trainingspakken (indien dit seizoen ontvangen), leidersjassen en materialen) te controleren op beschadigingen.
    Indien er iets beschadigd is dit dan graag melden bij het inleveren van de spullen.
  • Vriendelijk verzoek om alles schoon en gewassen in te leveren.
  • De teams waar de spelers een tas uitgereikt hebben gekregen leveren alle kleding samen met de tas in bij hun leid(st)er(s)!
  • Het is voor de leid(st)er(s) van groot belang dat er goed gecontroleerd wordt wie welke kleding inlevert. Dit om zoektochten naar de ontbrekende kleding te voorkomen. Let ook op het kledingmerk op de broekjes (dit moet Hummel zijn. In een enkel geval kan het zijn dat een team nog Macron gebruikt)
  • Indien de kleding/materialen niet volledig zijn dan zullen de kosten in rekening gebracht worden bij desbetreffende speler! Dit geldt ook voor de broekjes die bij het tenue horen. Deze zijn van hetzelfde merk als de shirts. Indien blijkt dat dit bij het inleveren niet in orde is zullen de kosten voor de aanschaf van een nieuw broekje ook in rekening worden gebracht bij desbetreffende speler!
  • Indien de kleding van het elftal al bij het nieuwe team in gebruik is horen wij dat graag via ons email adres.

LET OP:

In verband met de coronamaatregelen, verzoeken wij jullie bij de hoofdingang aan de balie de spullen in te leveren. Graag 1 team aanwezig in de hal. Als er al een team in de hal staat, dan graag buiten (op 1,5 meter van elkaar) wachten.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

De kledingcommissie
kleding@achilles1894.nl

0
X