In navolging van ACV en Staphorst promoveert ook Achilles 1894 volkomen terecht naar de tweede klasse. Vandaag kwam vanuit de KNVB het verlossende woord…..

Door de coronaperikelen was besloten dat er in principe geen promotie/degradatie plaats zou vinden. Reeds in maart had Achilles 1894 een verzoek ingediend, om alsnog een plek in de tweede klasse te verkrijgen, een plek die recht deed aan de stand op de ranglijst.

In afwachting van het besluit van de KNVB heeft de technische commissie zich toch voorbereid op eventuele promotie. Met de terugkeer van o.a. Matthijs Hensens, Chris van Houten, Mart Oosting en de komst van Renzo Hoving is er een kwalitatieve impuls gegeven aan de toch al behoorlijk sterke selectie. De verwachting is dan ook dat er komend seizoen een representatief elftal op de been kan worden gebracht. Tweede klasse waardig…….

Het bestuur is blij met de terechte promotie en wenst de selectie en de technische staf veel succes in het komende seizoen.

Bestuur Achilles 1894

 

0
X