Het bestuur van Achilles 1894 is verheugd te kunnen melden dat Raymond Middel en Eddy Koopman volgend seizoen onderdeel zullen uitmaken van de staf van de eerste selectie. Beide heren zijn, passend binnen het huidige beleid, geen onbekenden binnen de vereniging.

Raymond Middel heeft als voetballer de gehele jeugdopleiding van Achilles doorlopen en speelde laatstelijk nog in het veteranenelftal. Zijn trainerscarrière voerde hem langs een aantal clubs. Zo trainde o.a. SVZ, HS ’88, Oranje-Nassau en Eext. De laatste jaren is hij werkzaam geweest als hoofdtrainer bij de voetbalvereniging Veenhuizen en heeft daar uitstekende resultaten behaald. Raymond zal als assistent van Harold Wekema gaan functioneren.

Eddy Koopman, heeft als voetballer het grootste deel van zijn carrière gespeeld in Bedum, bij CVVB. In het seizoen 2016-2017 kwam hij samen met David van der Kam en Gerard Schutter mee naar Assen. De laatste jaren speelde hij dan ook bij Achilles in de zaterdag 1, alwaar hij vele doelpunten voor zijn rekening nam. Door blessureleed moest hij het voetballen echter laten voor wat het was en het afgelopen seizoen heeft hij o.a. gebruikt om zich te richten op het behalen van zijn UEFA-C diploma. Samen met Harold Wekema, Mark Ekhart en Raymond Middel zal hij zich volgend seizoen richten op de selectie, alwaar Eddy het 2e elftal onder zijn hoede zal nemen.

Met het aanstellen van deze twee trainers is de technische commissie ervan overtuigd dat er een kwalitatieve impuls is gegeven aan de trainersstaf en dat zij het elan met zich meebrengen om ook het komende seizoen met zowel het eerste als ook het tweede elftal goede resultaten neer te zetten.

0
X