Burgemeester Out: “Houd je aan de spelregels, anders ben je aan de beurt” – #rtvdrenthe

 

Maandag 23 maart 2020 heeft de overheid verscherpte maatregelen genomen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Deze aanscherping heeft ook gevolgen voor de activiteiten van Achilles1894. 

De overheid heeft niet zozeer nieuwe maatregelen afgekondigd maar vooral de bestaande maatregelen nader aangescherpt en verlengd. Concreet betekent dit dat alle activiteiten van Achilles 1894 zijn afgelast tot 1 juni 2020.

Gedurende deze periode gelasten wij dus alle activiteiten van de vereniging af, wedstrijden, trainingen etc. Ook de kantine blijft gedurende deze periode gesloten en zal ook niet op verzoek opengesteld worden. Dit geldt dus ook voor de vergaderruimten van de vereniging.

Deze maatregel heeft ook gevolgen voor het verdere verloop van de competitie, de KNVB neemt een dezer dagen daarover een beslissing.

De vereniging wil hierbij haar maximale bijdragen leveren aan onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om de verspreiding van het corona virus te vertragen en te beperken.

Oproep:
Als vereniging ontvangen we berichtgeving dat jongeren ondanks de maatregelen, nog steeds de velden op het sportpak Marsdijk betreden. Hoewel Achilles hierin als vereniging geen rol speelt, willen wij alle leden en hun ouders/vertegenwoordigers dringend verzoeken om geen gebruik te maken van de faciliteiten, niet samen te scholen en gepaste afstand te houden. Het sportpark is afgesloten. Vanuit overheidswege (gemeentekan men nu sancties opleggen (boetes) 

Denk een beetje om elkaar!

Houdt onze website in de gaten voor nadere aankondigingen van Achilles 1894 m.b.t. het coronavirus.

Zie voor de maatregelen van de overheid: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
Zie voor meer informatie van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/59633/geen-voetbalwedstrijden-tot-en-met-6-april 

 

Bestuur Achilles 1894 

 

0
X