Wat te doen bij blessures? Hoe blijf je fit?
Vanwege het coronavirus en de maatregelen die getroffen zijn is het inloopspreekuur van SKS Fysiotherapie bij Achilles 1894 komen te vervallen. Dit is in ieder geval t/m 6 april. Verdere richtlijnen vanuit de overheid en RIVM worden hier ook door SKS fysiotherapie gevolgd.

Om spelers met blessures toch van dienst te kunnen zijn hebben wij als SKS Fysiotherapie de mogelijkheid tot online consults en/of onderzoek en behandeling bij ons in de praktijk. Mocht je een blessure hebben en hier begeleiding bij willen (online of fysiek) kun je het volgende doen:
Meld je aan via de SKS blessure app.
Neem telefonisch contact op met de praktijk (0592-343910). Een online of fysiek consult zal worden ingepland.

Verder hebben wij nog enkele tips over hoe je fit kan blijven: Fit blijven Achilles 1894

Sportieve groet,

SKS Fysiotherapie
www.sks-fysiotherapie.nl

0
X