Het bestuur van Achilles 1894 roept alle leden, supporters en andere bezoekers dringend op om geen handen meer te schudden met elkaar, ook niet bij aanvang en afsluiting van de wedstrijden en trainingen. Ook vraagt de vereniging om extra hygiënemaatregelen te nemen.

Er is op dit moment geen reden om wedstrijden en trainingen te vermijden of af te gelasten. Achilles 1894 staat in contact met de KNVB en laat zich adviseren door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst). Vanzelfsprekend houden we alle berichten in de gaten. Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook de trainingen en wedstrijden raken, dan laat Achilles 1894 dat weten. Zie voor actuele informatie over het coronavirus de website van het RIVM.

Wat kan ik doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen?
De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. De maatregelen zijn:

– Was je handen regelmatig met water en zeep
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
– Gebruik papieren zakdoekjes

 

Bestuur Achilles 1894

0
X