De mannen van Oranje onder 19 komen naar Assen! Zij moeten in de Eliteronde afrekenen met Finland, Zwitserland en Tsjechië om zich te plaatsen voor het EK in Noord-Ierland. De wedstrijden worden gespeeld op de accommodaties van Achilles 1894 in Assen en Harkemase Boys in Harkema.​

Onder 19 start het Elitetoernooi woensdag 25 maart in Assen met een wedstrijd tegen Finland. Drie dagen later is Zwitserland in Harkema de volgende tegenstander. Onder 19 sluit de Eliteronde af op dinsdag 31 maart met de wedstrijd tegen Tsjechië. Hiervoor keert het team terug naar Assen.​

In totaal strijden er 28 landen om zeven startbewijzen voor het EK 2020. Gastland Noord-Ierland is automatisch geplaatst voor de eindronde, daarnaast doen de zeven groepswinnaars van de eliteronde mee aan het eindtoernooi. Het EK 2020 wordt gehouden van 19 juli tot en met 1 augustus.​

Programma
wo. 25 maart (17.00 uur) Zwitserland – Tsjechië Sportpark de Bosk, Harkema
wo. 25 maart (19.00 uur) Nederland – Finland Marsdijk, Assen

za. 28 maart (13.00 uur) Tsjechië – Finland Marsdijk, Assen
za. 28 maart (16.00 uur) Nederland – Zwitserland Sportpark de Bosk, Harkema

di. 31 maart (19.00 uur) Nederland – Tsjechië Marsdijk, Assen
di. 31 maart (19.00 uur) Finland – Zwitserland Sportpark de Bosk, Harkema

0
X