Afgelopen zaterdag was het voor de oudjes van Achilles 1894 een dag om elkaar weer eens te ontmoeten. Vanuit het hele land kwamen leden en oud-leden bijeen om herinneringen met elkaar te delen in een gezellige ontspannen sfeer.

Dit jaar werden de heren getrakteerd op een mooi verhaal van oud volleybalinternational Joost Kooistra met zijn “Road to Sydney”. Een mooie carrière van Appelscha naar Sydney. Over talent, karakter en geluk. Een inspirerende, humorvolle reis met hobbels en hoogtepunten.

Joost Kooistra werd door de scheidend voorzitter van de Seniorendag bedankt en dat leverde ook nog iets moois op voor de jeugdafdeling van Achilles 1894 en Stichting ALS Nederland. De Stichting waarvan Joost Kooistra als ambassadeur optreedt. Een prachtig gebaar die met een groot applaus werd beloond.

Na de reis van Appelscha naar Sydney werden de deelnemers vermaakt met een speciaal voor hen gemaakte Pub quiz die door de deelnemers zeer fanatiek werd gespeeld.

De dag werd afgesloten met een gezamenlijk lopend buffet waarna onder het genot van het bekende spreekwater, de verhalen van vroeger werden gedeeld. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag die in januari 2021 een vervolg zal kennen.

De Seniorendag werd goed bezocht

Overhandiging van de cheques voor de jeugdafdeling van Achilles en de Stichting ALS Nederland

0
X