Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari gaan leraren in het basisonderwijs staken en dat betekent dat de kinderen deze dagen niet naar school kunnen. Achilles 1894 organiseert daarom op deze dag voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs voetbal- en spelactiviteiten.

Van 8.15 uur (instroom tot 9:00 uur) tot 14:30 uur kunnen kinderen uit de genoemde leeftijdsgroepen zich vermaken o.l.v. jeugdtrainers van de vereniging. Je hoeft geen lid van de vereniging te zijn, dus broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom. Wanneer een kind een deel van de dag wil meemaken is natuurlijk altijd mogelijk. Tijdens deze dagen wordt er natuurlijk een lunch aangeboden met daarnaast een drankje en versnaperingen.

De kosten bedragen 5 euro per kind (deelnemer) en dit kan worden voldaan bij binnenkomst op de dag zelf. Vooraf opgeven is verplicht. Dus lijkt het je wat om op deze dag leuke voetbal- en spelactiviteiten te gaan doen en misschien wel spannende spelen geef je dan op via: thzylstra@gmail.com of harold.wekema@achilles1894.nl

Geef bij opgave even door:

  • Hoe oud je bent
  • Een telefoonnummer waarop we je ouders kunnen bereiken
  • Op welke dag(en) je komt

Tot dan!

0
X