Seniorendag Achilles 1894

Zaterdag 18 januari

Als gastspreker zal Joost Kooistra deze middag het woord nemen.

Joost is geboren in Appelscha, Friesland maar dat zullen we hem niet kwalijk nemen, hij is al geruime tijd inwoner van Assen. Joost maakte deel uit van het Nederlandse volleybalteam. Hij speelde met het nationale team op de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney, Australië, en eindigde als 5e.

De 97-voudig international speelde daar samen met volleybal grootheden als Richard Schuil, Reinder Nummerdor, Bas van de Goor en Peter Blange onder leiding van Toon Gerbrands de huidige Algemeen Directeur van PSV. In clubverband heeft Joost gespeeld bij Sudosa Assen, Dynamo Apeldoorn, Landstede Zwolle en in Italië bij Monini Marconi Spoleto.

Joost houdt zich op dit moment o.a. bezig met spelersmakelaardij op volleybal- en voetbalgebied en is daarnaast ook ambassadeur van de stichting ALS.

 

0
X