Kleedkamers

Binnen Achilles kennen we een aantal basisregels hoe weg omgaan met elkaar en met goederen van Achilles. De zogenaamde Basis 11. Deze zijn op de website terug te vinden. https://www.achilles1894.nl/de-club/gedragscode/

Een van de regels is dat we netjes omgaan met het sportcomplex en deze schoon en netjes achterlaten.

Op 23 november 2019 werd in een van de kleedkamers een stuk koek aangetroffen wat zelfs hoog tegen de muur aan gedrukt was. Zie hiervoor de foto’s.

                 

Gezien de plek waar dit erop gesmeerd was is dit niet per ongeluk gebeurd. Inmiddels is het team wat het laatst in deze kleedkamer was hierop aangesproken.

Naar aanleiding hiervan de oproep om na de training en de wedstrijden de kleedkamers netjes achter te laten. In elke kleedkamer is een afvalbak, bezem en stoffer met blik. Gooi lege flesjes, doppen, zakjes, verpakkingen en lege shampoo flessen gewoon in de afvalbak. Nu komen we die vrijwel elke zaterdag tegen in de doucheruimte en onder de banken. Als je dan toch veel zand, gras of kunstgras korrels de kleedkamer in loopt veeg de dikste rommel dan even bij elkaar en gooi dat ook in de afvalbak.

Als iedereen een beetje zijn best doet met het netjes houden van het complex dan heeft iedereen daar voordeel van.

0
X