De winterstop is bijna in zicht. Wil je voor de winterstop nog een blessure/pijntje laten controleren door een fysiotherapeut? Dat kan nog op het sportfysiotherapie inloopspreekuur op maandag 9 december (18.00-19.30) in de verzorgingsruimte bij Achilles 1894. Jeugdleden van Achilles 1894 kunnen binnen komen tussen 18.00-18.45 uur en de senioren van 18.45-19.30 uur.

Het spreekuur is vrij toegankelijk voor de leden van Achilles 1894. Indien fysiotherapeutische behandeling nodig is zal dit besproken worden en kunnen afspraken hiervoor worden ingepland. Voor behandelafspraken of een afspraak op de praktijk zal dit gaan via de verzekering, maar dit gaat altijd in overleg.

Heb je een blessure in de winterstop en zijn er geen inloopspreekuren op de club? Meld je dan aan via de SKS Blessureapp. Eén van onze collega sportfysiotherapeuten zal dan contact met je opnemen en indien nodig een afspraak inplannen.

0
X