Voetbalwedstrijden kunnen niet zonder scheidsrechters. Daarom zijn we binnen Achilles 1894 elke week weer erg druk bezig om te proberen om elke wedstrijd van een scheidsrechter te voorzien.

Helaas lukt dit niet elke week. De reden daarvoor is dat we te weinig scheidsrechters hebben om alle wedstrijden te voorzien. Veel scheidsrechters spelen zelf ook nog wedstrijden en zijn daardoor niet altijd inzetbaar. Dit kan doordat ze uit spelen of omdat de begintijden van de wedstrijden dicht bij elkaar liggen.

Het verzoek is dan ook aan de teams om afspraken te maken wie er kan fluiten mocht er geen scheidsrechter zijn gevonden. Vanuit Achilles doen we er alles aan om toch een scheidsrechter te regelen en soms lukt dit op het laatste moment nog. Als er scheidsrechters geregeld zijn voor een wedstrijd wordt dat doorgegeven aan de leider van dat team.

Mochten er mensen zijn die het leuk vinden om voetbalwedstrijden te fluiten, neem contact op met Ard van ’t Hoog  ard.achilles@gmail.com.

0
X