“Wat was het leuk” en “de volgende keer kom ik beslist ook!” waren enkele van de vele reacties die te beluisteren vielen na de vorige Seniorendag, die voor het eerst op een zaterdag werd georganiseerd.  Ook voor ons als organisatoren bleek het een schot in de roos.

Vol goede moed en in de verwachting dat we minimaal hetzelfde aantal deelnemers zullen hebben, kondigen we daarom hierbij aan dat de Seniorendag in 2020 zal plaats vinden op zaterdag 18 januari. Een interessante spreker en een aantrekkelijk bijprogramma beloven weer veel goeds in een gezellig gevuld clubhuis. Met een buffet zal de middag worden afgesloten.

Noteer daarom alvast 18 januari 2020 in je agenda! En verder geldt natuurlijk: hoort zegt het voort! Als organisatoren houden we ons aanbevolen voor namen en adressen van potentiële deelnemers.

De organisatoren:

Rikus Bartels, Jan Dammer, Robert Kuiper, John de Munnik, Henk Regtop, Wim Timmer

0
X