Het bericht van 27 juni jl. (https://www.achilles1894.nl/2019/06/27/dtbd-23-oprichter-j-h-l-de-koningh/) heeft zaterdag geleid tot een ontmoeting met de kleinzonen van Adrianus Gertrudus de Koningh, mede-oprichter van Achilles 1894. Dries (A.G.J)  en Ritske waren blij met de informatie, die gevonden was over hun opa en overgrootvader.

Soes en Ritske de Koningh en Dries (A.G.J) de Koningh

Eerste Achilles team 1895. Rechts achter de opa van Dries en Ritske, A.G. de Koningh. Henri Johan Leendert de Koningh, de oprichter van Achilles 1894, is de man middenachter

Foto genomen in de tuin achter Hotel de Nieuwe Doelen, Voorstreek 1 te Leeuwarden. Op 28 jarige leeftijd treed A.G. de Koningh in het huwelijk met T.R. Hepkema. Rechtsvoor vader Johan de Koningh, die in 1893 met een deel van zijn gezin in Assen is gaan wonen. (uit archief Dries de Koningh)

 

0
X