Net als voorgaande jaren kunnen leden van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant gebruik maken van een speciale actie waarmee bij een aantal thuiswedstrijden van FC Groningen kaarten aangeschaft kunnen worden voor € 10,00 per stuk. Deze actieprijs is geldig bij onderstaande wedstrijden:

– FC Groningen – Sparta Rotterdam (zon. 20 oktober 2019, 14.30 uur)
– FC Groningen – FC Utrecht (zon. 8 december 2019, 14.30 uur)
– FC Groningen – Vitesse (zat. 8 februari 2020, 18.30 uur)
– FC Groningen – AZ (zon. 22 maart 2020, 14.30 uur)

Je kunt als lid zelf kaarten bestellen via bijgevoegde link http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/achilles1894

PER VERKOCHTE KAART VLOEIT 1 EURO TERUG NAAR DE CLUB!
Voor elke kaart die via de eigen verenigingslink wordt aangeschaft vloeit € 1,00 terug naar de club. Aan het einde van elk seizoen wordt de balans opgemaakt van het aantal verkochte kaarten.


PILOT SPAREN VOOR EEN SPAARDOEL VAN DE CLUB
Momenteel draait er een pilot waarbij leden van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant kunnen sparen voor een spaardoel (keuze uit een aantal vaste producten) van hun eigen club. Dit spaardoel wordt gekozen door de club zelf.

HOE KUN JE SPAREN VOOR JE CLUB?
Je spaart door middel van het (ver)kopen van kaarten voor thuiswedstrijden van FC Groningen. Elke club heeft een eigen verkooppagina. Per verkochte kaart gaat er € 1,00 naar het spaardoel.
De status van het spaardoel is zichtbaar en live te volgen via een banner, welke ook eenvoudig op de eigen clubwebsite geplaats kan worden, zodat leden nog makkelijker kunnen zien wanneer het spaardoel is bereikt.

FC Groningen zoekt clubs die willen meewerken aan deze pilot. Aanmelden kan via https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/spaardoel-selectie.
Voor meer informatie kan gemaild worden naar marketing@fcgroningen.nl.0
X