In goed overleg met het bestuur heeft Theo Buissink aangegeven met ingang van 1 oktober a.s. te stoppen als secretaris van Achilles 1894. I.v.m. de ontstane vacature gaat het bestuur op zoek naar een waardige vervanger. Deze zal in eerste instantie als ad-interim secretaris functioneren tot aan de komende ledenvergadering en in de ledenvergadering voorgedragen worden voor benoeming tot secretaris.

Naast dat het bestuur zelf op zoek gaat vraagt het bestuur aan de leden of er vrijwilligers zijn die interesse hebben om deze functie te willen en te kunnen vervullen. Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft over de functie kunt u dit mailen naar secretaris@achilles1894.nl. Het mailadres en de post worden tijdelijk waargenomen door onze wedstrijdsecretaris Dick Kolhoop. Het bestuur bedankt Theo Buissink voor zijn inzet en betrokkenheid als secretaris van Achilles 1894.

Het bestuur.

0
X