Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Stem op ons!

Recreatie- en prestatievoetbal voor jongens en meisjes van 4 jaar en ouder!
Binnen Achilles 1894 is het goed vertoeven: de jeugd heeft er nog altijd de toekomst! Met trots zien we dat ons 1e elftal uit meerdere eigen talenten bestaat. Vanzelfsprekend is dit allemaal echter niet. Er komt veel bij kijken. Binnen Achilles 1894 wordt er continu hard gewerkt om de club nog beter en gezelliger te maken. Een plek waar kinderen zich veilig voelen, zich kunnen ontwikkelen en veel plezier kunnen beleven.

Bestedingsdoel

We faciliteren de jeugd op een intensieve manier. Te beginnen met een goede accommodatie, mooie voetbalvelden, goede trainingsmaterialen en gekwalificeerde trainers. Verder hebben we een energiezuinig sportcomplex met zonnepanelen, waardoor we samen verantwoord en duurzaam bezig zijn. Naast de basis voetbal organiseren wij ook activiteiten zoals een sinterklaasfeest, een afsluitingsfeest, huldigingen, een Voetbalfestijn en toernooien voor eigen jeugdleden. Dit alles kan niet zonder een bijdrage!

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september tot en met 10 oktober 2019 stemmen op jouw favoriete vereniging. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan bij de Rabobank, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen op Achilles 1894.

0
X