De zomer voorbij. De draad van wekelijkse posts in het kader van het 125 jaar weer opgepakt. Nog … dagen tot de 125ste verjaardag van de club. Heb je ook nog leuk foto’s die je graag zou willen delen?? Stuur ze naar info@achilles1894.nl

1981 Achilles E2

1979 Achilles A1. 1979 Achilles A1. V.l.n.r. trainer H. Knol, K.A. Toxopeus (leider), M. Talen, B. Sterken, B. Bloembergen, F. Prakken, J.P. bourguignon, A. Diepgrond, R. Kuiper, P. Kroon, H. Boender, K. v. Hattem, R. Wibbelink en B. Luiting

1977 vermoedelijk Achilles A1

1976-1977-Achilles C1. Staand v.l.n.r. Ingel Boender (leider), J. Leupen, B. Kuipers, A. Diepgrond, B. Bloembergen, M. Talen, E. Knol. Gehurkt v.l.n.r. E v.d. Velde, R. Kuiper, R. v. Krevelen, B. Weide, H. Boender en K. v. Hattum

1974 Achilles C1. Links leider Joosten

1990 Achilles C2

1990 Achilles C2. Staand v.l.n.r. Devi Hovenkamp, Kenneth Slijngaard, Edwin Klompstra, Aalderik Hoekstra, Vincent Jager, Bastiaan Dammer, Louis Hovenkamp (leider). Gehurkt v.l.n.r. Ghio Slijngaard, Marcel Kingma, Remco Herlaar, Sander Bodde, Gerhard Hulsebos, Harko Sloots

Lerarenteam Achilles 8 kampioen 1982

Lerarenteam Achilles 8 kampioen 1982
Staand vlnr: Mans Vegter, Allard Noorman, Herman Verbeek, Ruud Huiszoon, George Reitsma, Wim Menzo, Hans van den Hooff, Wim Talen, Jan de Leeuw
Gehurkt: Dick Kooiman, Chris Kobus, Wil van de Berg, Henk Knol, Bart Molanus, Jan Gerding

0
X