Ook dit jaar is SKS fysiotherapie actief bij Achilles 1894. Elke maandag is er een inloopspreekuur voor alle leden van de club. Tijdens dit spreekuur kun je met of zonder afspraak aankloppen bij de massageruimte van Achilles 1894. Fysiotherapeut Ingrid Barelds is dan aanwezig om pijntjes en blessures te beoordelen en advies te geven. Mocht een fysiotherapeutische behandeling nodig zijn, dan zal dit worden aangegeven en ben je van harte welkom in de praktijk. Om een goede doorstroom te hebben tijdens het spreekuur is het opgesplitst voor jeugdleden en senioren. 

Inloopspreekuur elke maandag 

18.00 – 18.45 uur  JEUGD 

18.45 – 19.30 uur  SENIOREN 

Daarnaast kunnen alle leden van Achilles 1894 zich aanmelden via de Blessure app, als zij een afspraak willen om hun blessure te laten bekijken. Deze SKS Blessure App is gratis te downloaden via de App store. 

Wil je meer weten over SKS fysiotherapie? Kijk dan op onze website of volg ons op Facebook of Instagram. 

Met sportieve groet, 

SKS fysiotherapie 

www.sks-fysiotherapie.nl 

0
X