NOODOPROEP EN BELANGRIJKE MEDEDELING!

Helaas is onze scheidsrechterscoördinator genoodzaakt per direct te stoppen met zijn taken. Dit betekent dat we dan ook per direct op zoek zijn naar iemand die deze functie van hem wil overnemen. Tot het takenpakket behoren o.a.:

  • het inplannen van clubscheidsrechters op wedstrijden van thuisspelende (jeugd)teams van Achilles.
  • contact onderhouden met de clubscheidsrechters.
  • het organiseren van cursussen binnen de vereniging.
  • deelnemen aan vergaderingen van de jeugdcommissie.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Ilja van der Heide:

i.heide@home.nl of 0652-274477

Hieruit voort vloeit dan helaas de volgende mededeling:

Vanwege bovenstaande en vanwege het zéér grote tekort aan scheidsrechters, hierbij de oproep aan de diverse teams om tot nader order zelf voor een scheidsrechter te zorgen bij de eigen thuiswedstrijden. Dit geldt voor zowel oefen-, beker-, als competitiewedstrijden waarvoor door de KNVB geen scheidsrechter is aangesteld. Of er een scheidsrechter is aangesteld bij een wedstrijd, is te zien in de voetbal.nl app.

0
X