De technische commissie heeft samen met de jeugdcommissie besloten om een vernieuwde versie van de teamindelingen pas na de zomervakantie te publiceren. Dit heeft te maken met nieuwe aan- en afmeldingen gedurende de afgelopen en komende periode tot start nieuwe seizoen begin september.

Begin september ontstaat er een duidelijk beeld van de mutaties en kan er door de technische commissie gericht een vernieuwde versie van de teamindelingen worden gepubliceerd. Voor de meeste teams, spelers en speelsters zal dit overigens totaal geen invloed hebben en zullen er geen wijzigingen optreden.

Voor dringende contactzaken alleen communiceren met de betreffende technisch coördinator en niet met leden van de jeugdcommissie. Let wel: het is vakantieperiode en dan is het fijn om het voetbal ook even los te laten. Wij hopen dat leden en ouders, verzorgers hier begrip voor hebben. En nogmaals, de competitie start eind september wat ons direct na de zomervakantie voldoende tijd en mogelijkheden geeft om waar nodig wijzigingen door te voeren.

0
X