Hallo,

Het is alweer even geleden dat de jaarlijkse Seniorendag, voor het eerst op een zaterdag gehouden, een groot succes werd.

Om nog even terug te kijken en na te genieten, kan dit via de onderstaande linkjes:

Een groot aantal deelnemers kon door de verhuizing van de traditionele vrijdag naar de zaterdag nu wel meedoen en raakte direct enthousiast. Ook de verlaging van de leeftijdsdrempel pakte goed uit.

Bij de wedstrijd van Achilles 2000 tegen een team van oud eerste elftalspelers bleek eens temeer dat het elkaar na wat kortere of langere tijd weer eens ontmoeten in een behoefte voorziet. Met volle energie gaan we daarom aan de slag om ook in januari 2020 een mooie Seniorendag te organiseren.

Echter, zonder uw hulp kunnen we niet. Het blijkt dat er nog steeds personen zijn die voor ons onder de radar blijven, maar wier adres bij toenmalige medespelers bekend is. Daarom hierbij ons verzoek om niet alleen aan oude vrienden te vertellen over hoe leuk het was, maar tegelijk aan ons hun adres (email bij voorkeur) door te geven via Achilles.Seniorendag@gmail.com ,  zodat we ook hen actief kunnen benaderen.

Bedankt alvast daarvoor en tot ziens bij de volgende seniorendag.

Riekus Bartels, Jan Dammer, Robert Kuiper, Henk Regtop, Wim Timmer, John de Munnik

0
X