UPDATE: Er zijn nog koeken beschikbaar in de kantine a €2,50 per stuk. 

——————–

Op woensdag 15 mei a.s. wordt de jaarlijkse koekactie van onze vereniging gehouden in de omliggende wijken van Achilles 1894. Tussen 15.30 en 20.00 uur worden de “oude wijven” en “ontbijtkoeken” van Echte Bakker Fleddérus uit Hooghalen aan huis verkocht a €2,50 per stuk. Iedere verkochte koek levert Achilles 1894 € 1,= op.

De volledige opbrengst gaat naar onze jaarlijkse Achilles 1894 / AH Hillenga voetbalclinic die we houden voor onze jeugd van JO7 tm JO15.

In overleg met de Jeugdcommissie is besloten om er een leuke avond van te maken voor pupillenteams van de vereniging. De trainingen vervallen op deze middag en avond voor alle teams van JO13 en lager. In plaats van een training gaan wij met de teams proberen zo veel mogelijk koeken te verkopen. De kinderen worden natuurlijk begeleid door ouders die zich hebben aangemeld en de trainers van de teams.

We hebben jullie hulp dus hard nodig.!!! 

We zoeken:

  • Zo veel mogelijk kinderen die ons mee gaan helpen met het verkopen van de koeken.
  • Zoveel mogelijk chauffeurs, die vanaf 15.30 uur – 20.00 uur beschikbaar zijn met een auto en die 4 kinderen mee willen nemen om in de wijken Marsdijk, Peelo  en Houtlaan te gaan verkopen.
  • Ben je spelend lid met een rijbewijs (senioren, dames, A- junioren) dan kun je je natuurlijk ook aanmelden als chauffeur.
  • Willen de chauffeurs zelf om wisselgeld denken?

We gaan er van uit dat in ieder geval de pupillen van JO8 tm JO13 hun medewerking verlenen aan deze actie, waarbij jonge pupillen begeleid dienen te worden door een ouder/leider.

Namens de Jeugdcommissie alvast bedankt voor jullie inzet en met zijn allen gaan wij er een geslaagde happening van maken.

De kinderen van JO-7, JO-8 en JO-9 worden vanaf 15:30 uur verwacht in de kantine en de kinderen van JO-11 en JO-13 worden vanaf  17.00 uur verwacht in de kantine. Iedereen  krijgt  dan eerst een broodje knakworst en wat drinken. Daarna start de verkoop. In principe mogen we tot 20:00 uur huis aan huis verkopen. Wanneer kinderen eerder terug moeten, dan kan dit in overleg altijd geregeld worden.

In verband met de organisatie willen we graag dat er vooraf wordt aangemeld, dit graag voor 7 mei a.s.

Aanmelden kan bij Esther Jagt via ji.jagt@home.nl of tel. nr. 06-15361813. Ook chauffeurs kunnen zich bij Esther aanmelden.

Voor alle andere leden is het mogelijk woensdag 15 mei  koeken af te nemen in de vrije verkoop van 16.00 uur- 19.00 uur .

De koeken kunnen ook gereserveerd worden bij Esther Jagt. (De gereserveerde koeken graag afhalen woensdag 15 mei tussen 16.00 uur – 20.00 uur.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp en graag tot 15 mei.

Met zijn allen maken we er een succes van!!

Doe je je Achilles-shirt aan??!!

 

Esther Jagt

 

0
X