Achilles heeft de wedstrijd tegen De Bataven in Gendt verloren. Na een 0-0 ruststand werd het 2-1 voor de gastheren. Achilles heeft de fraaie wedstrijd vorige week tegen SDO geen vervolg kunnen geven. Door ziekte en blessures ontbraken er nogal wat spelers in de selectie van Paul Weerman. In een bar slechte wedstrijd zagen we in de eerste helft slechts één kans voor Achilles voor David Modderman. In de matige tweede helft scoorde De Bataven een kwartier voor tijd twee keer (2-0). Achilles probeerde
het nog wel, maar verder dan een schot op de lat van Pelle de Vries en een doelpunt van Stan Haanstra twee minuten voor tijd, kwam de ploeg niet.
A.s. zondag speelt Achilles zijn allerlaatste thuiswedstrijd in het zondagvoetbal. Een helaas historische dag en dat verdient
een waardig afscheid. Tegenstander is Alcides, onder leiding van oud-Achilles-speler Wilco Niemer (14.00 uur).
Achilles 1894
Morten Otto, David Modderman, Chris van Houten, Remy Klaassens, Tim Migchelsen, Youri Ploeger (Pelle de Vries), Ids Hannema, Youri Schuur, Rick Wiersma, Matthijs Hensens (Jean Pierre N’Gouan), Stan Haanstra
NB. Heel Achilles wenst Luuk Kuipers veel sterkte en succes met de revalidatie van zijn zware enkelblessure !
0
X