Achilles verloor het kelderduel tegen AWC. Na een 0-2 ruststand werd het 1-2 voor de gasten. Het was voor het eerst in zeven wedstrijden dat het publiek een Achillesteam te zien kreeg dat aangeslagen oogde na de recente ontwikkelingen, waar het zelf part noch deel aan heeft. Zonder de geschorste Stan Haanstra, Youri Ploeger en Chris van Houten een onherkenbaar slordig Achilles. Inspiratieloos en machteloos liet men zich in de eerste helft aftroeven door de gasten, die dik verdiend met 0-2 gingen rusten. En daar mocht Achilles blij mee zijn, het had ook rustig 0-4 kunnen/moeten zijn.
Na de rust een beter spelend Achilles, dat met name in het laatste kwartier sterk aandrong. In de 82ste minuut kopte David Modderman uit een hoekschop Achilles naar 1-2. Toen konden opeens de mannen van Paul Weerman wel met inzet en elan naar het vijandelijke doel. Dat leverde enkele hachelijke situaties op voor AWC (oa. bal op de paal van Youri Schuur), maar de gelijkmaker kwam er niet.
Achilles speelt a.s. zondag opnieuw thuis. Dan is SDO de tegenstander (14.00 uur).
Achilles 1894 :
Morten Otto, Roy Mertens, Luuk Kuipers, Remy Klaassens, Tim Migchelsen (Pelle de Vries), Youri Schuur, Rachid Traore (Bastiaan Jager), Ids Hannema (Patrick Veldman), David Modderman, Matthijs Hensens, Rick Wiersma
0
X