Achilles heeft opnieuw een goede prestatie neergezet. In Meppel werd het na een 0-1 ruststand een 2-2 gelijkspel.
Na een onwennige en onrustige eerste tien minuten nam Achilles het initiatief. Dat werd beloond met een treffer van Rick Wiersma. Qua kansen had Achilles echter met een 0-3 moeten gaan rusten na fraaie kansen voor met name Stan Haanstra en Youri Ploeger.
Na de pauze gaf de ploeg de voorsprong binnen 90 seconden weg en keek tegen een 2-1 achterstand aan. MSC weigerde daarna de wedstrijd te beslissen en op karakter kwam Achilles weer op gelijke hoogte. Een hoge verre voorzet van Stan Haanstra werd door Youri Schuur binnen gekopt (2-2).
Achilles speelt a.s. vrijdag thuis tegen Hoogeveen (20.00 uur).
Achilles 1894 :
Morten Otto, David Modderman, Roy Mertens, Luuk Kuipers, Remy Klaassens,
Youri Schuur, Youri Ploeger, Ids Hannema, Matthijs Hensens (Chris van Houten),
Rick Wiersma (Rachid Traoré), Stan Haanstra (Tim Migchelsen)
0
X