Dat is wat wij jullie allemaal willen zeggen! Blij verrast waren wij door al jullie mooie, leuke, lieve reacties en bijdrages.

Zoals we al eerder hadden aangegeven zijn we (Achilles JO9-1) aan het sparen voor het toptoernooi in Keulen op 8 en 9 juni met een mooie Europese line-up aan topteams. Een unieke kans, mooie ervaring en een herinnering voor het leven. De reis er naar toe met z’n allen, samen in een hotel overnachten, twee dagen voetballen op zo’n mooi toernooi. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in.

We hebben al een geweldig mooi bedrag opgehaald via jullie donaties, de doneersite en ook via allerlei klusjes die we hebben gedaan (voor geld) voor ons Europese avontuur in Duitsland. De klusjes zijn heel divers en variëren van de tuin bladvrij maken, schoonmaken en auto wassen tot een sponsorloop, op een open podium op school staan of het sparen van lege flessen in ruil voor het statiegeld. Ook op onze scholen hebben we aandacht gevraagd voor ons Europese avontuur.

MAAR… WE ZIJN ER NOG NIET!

Er komt nog een mooie VERLOTING aan…

Rondom de wedstrijd van Achilles 1894 (ZON) tegen Hoogeveen op vrijdagavond 19 april (20.00 uur) organiseren we nog een verloting met veel mooie prijzen, zoals gesigneerde voetballen, een wedstrijdshirt van Dusan Tadic (Ajax), een drone, verzorgingsproducten, versnaperingen en als hoofdprijs een crosshybride fiets!

Dus nogmaals BEDANKT en graag tot ziens op 19 april a.s.,

namens de JO9-1 spelers van Achilles 1894!

Dain, Niek, Levi, Keano, Jaylen, Jordy, Rick, Marc en Stefan

0
X