(op bovenstaande foto. Staand v.l.n.r. Max Jung, Sjoerd Brouwer, Joost Quist, Luc Rengers, Albert Loman, Martin Verhagen, Rennie Sandburg, Roelof Matien, Aat Doek, Bertus de Vroome. Zittend v.l.n.r. Cor Leukfeldt, Jaap Bloembergen, Geert Loman, Rudy Leukfeldt, Jan Houwing, Harry Muskee, Henk Schokker)

De originele opname van onderstaand fimpje heeft Cuby en the Blizzards als achtergrond muziek. Harry Muskee was speler in dit team. Voor extra sfeertje even zelf bijpassende muziek zoeken.

In de aftiteling de namen van de spelers, leider, grensrechter en stuntman. Camerawerk van Jan Boland. Videobewerking: Be Jager. Realisatie: Be Jager en Luc Rengers 1991

(Met dank aan het Drents Archief)

1979 Artiestenteam Achilles kampioen. 
V.l.n.r. staand Henk Tol, Joost Quist, Aat Doek, Geert Loman, Jan Drent, Martin Verhagen, Albert Loman, Roelof Matien, Rudy Leukfeldt, Harry Muskee, Luc Rengers, Henk Schokker, (achter het doel supporter Klaas Vondeling)
zittend v.l.n.r. Cor Leukfeldt, Jan Houwing, Max Jung, Jaap Bloembergen

0
X