In verband met de interlands die gespeeld worden op ons sportpark kan er op woensdag 20 en dinsdag 26 maart niet getraind worden door onze eigen teams.  Natuurlijk is iedereen welkom om de wedstrijden die dan gespeeld worden te komen kijken.

Op woensdag 20 maart wordt om 16.30 uur Spanje – Slovenie gespeeld en op dinsdag 26 maart  Slovenie – Wales om 19.00 uur. Beide wedstrijden zijn gratis toegankelijk!

De klapper is natuurlijk Nederland tegen Slovenie op zaterdag 23 maart om 16.00 uur. Onze toekomstige helden kunt u dus van dichtbij aanmoedigen. De entree voor deze wedstrijd bedraagt voor de hoofdtribune (zitplaats) 6 euro en een staanplaats 3 euro.  In de voorverkoop kunt u kaarten bestellen via: voorverkoop@achilles1894.nl. Op de wedstrijddag kunt u ook gewoon aan de kassa kaarten kopen.

0
X